Brugernavn: Kodeord:
Ikke logged ind | Brugerliste | Glemt kodeord | Opret bruger | Log ind |

Tilføj dit link GRATIS


RSS Seneste blog-indlæg

Arkiv

Arkiv

Mest brugte tags

Alle tags


Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!
PageRanking.dk - Pagerank Anzeige ohne Toolbar
Valid RSS!

Slackware Linux

f50j18

Simple Referrals

Simple Referrals

Opsumering

Dette er resultatet af et par dages hårdt arbejde, og var egentligt først ment tilmig selv, men så så jeg en mulighed for at dele det med jer. Jeg har dog sådan en eller andenmani med, at jeg ikke vil dele noget, som ikke er helt færdig, så jeg har både lavetet interface og nem konfiguration, dog uden billeder da jeg stadig holder mig til 3-4 filer.

Kort sagt er det et PHP-program som man uploader til sin hjemmeside, og så tæller det forskelligehenvisninger. Man kan sætte det til kun at tælle henvisninger fra de URL'er man selv tilføjer, ellerman kan få den til automatisk at oprette tællere til alle nye henvisnings-url'er, på den mådekan man finde ud af hvem der linker til ens egen hjemmeside, og hvor mange besøgende der kommerder fra.

Som minimum kræver det PHP 4, jeg kører det selv her på niels.spoweb.dk hvor jeg har PHP 4.4, men jeg lavede det egentligt først på en server med PHP 5 (men med nogle få rettelser virkede det ogsåtil PHP 4). Det har overhovedet ikke brug på MySQL eller nogen anden form for fancy database, menbruger simple filer til at lagre informationer i (2 filer). Lige nu er det på engelsk (eller noget iden stil), ved ikke helt hvorfor, men kunne bedre lide at skrive på engelsk, og så henvender det sig også til en større brugergruppe (dvs. jeg skal ikke gøre særlig meget for få det ud over helle verden).

Klik her for at prøve en demo

Nyheder
  Overskrift Forfatter Dato

Flere nyheder

Downloads

Simple Referrals 1.0.2 (changelog)

Siden blev indlæst på 0,00137 sekunder.
Siden blev sidst opdateret 23/10/2013.